Het is al maart :) Maar nog steeds zo koud buiten. Perfect weer om erwtensoep te eten.
Erwtensoep, veganistisch recept
Voor deze heerlijke erwtensoep heb je nodig:
1 cup (250 ml) spliterwten
250 gr broccoli
2 aardappelen
1 ui
1,5 l. water
2 tl bouillonpoeder
2 laurierblaadjes
Zet het water op het vuur en gooi de spliterwten in het kokend water. Doe de laurierblad bij. Laat de erwten gaarkoken. (45 minuten tot 1 uur)
Snijd de ui in stukjes, en de aardappelen en broccoli in blokjes.
Bak de ui aan, doe er de aardappelen en broccoli bij, bak ze nog 5 minuten samen. Zet het vuur uit.
20 minuten voordat je erwten gaar zijn doe de groentemengsel in de soeppan. Laat meekoken totdat de groenten zacht zijn. Haal de laurierblad eruit.
Haal de helft van alle groenten uit de soep en pureer datgene wat in de pan nog overblijft. Doe vervolgens de hele groenten terug in de pan.
Serveer met soepstengels. Deze zijn makkelijk zelf te maken. Snijd een paar sneetjes brood in repen en doe ze 3 minuten onder de gril.
Уже март. Но до сих пор так холодно! Превосходная погода, чтобы есть горячий гороховый суп.
Гороховый суп, веганский рецепт
Для этого вкуснейшего горохового супа вам понадобятся:
1 стакан сухого колотого гороха
250 гр брокколи
2 картофелины
1 луковица
2 лавровых листика (не обязательно)
Вариант 1: 1,5 л. овощного бульона или этот рецепт
или
Вариант 2: 1,5 л. воды + бульонная пудра
Вариант 1. Сварить горох с лавровым листом до полуготовности (около получаса). Слить воду. Добавить бульон, обжаренный лук и нарезанные сырые овощи. Варить до готовности овощей.
Вариант 2. Сварить горох с лавровым листом в 1,5 л. воды (около получаса).
Добавить бульонную пудру, обжаренный лук и нарезанные сырые овощи. Варить до готовности овощей.
Вынуть и выкинуть лаврушку.
Erwtensoep, veganistisch recept
Voor deze heerlijke erwtensoep heb je nodig:
1 cup (250 ml) spliterwten
250 gr broccoli
2 aardappelen
1 ui
1,5 l. water
2 tl bouillonpoeder
2 laurierblaadjes
Zet het water op het vuur en gooi de spliterwten in het kokend water. Doe de laurierblad bij. Laat de erwten gaarkoken. (45 minuten tot 1 uur)
Snijd de ui in stukjes, en de aardappelen en broccoli in blokjes.
Bak de ui aan, doe er de aardappelen en broccoli bij, bak ze nog 5 minuten samen. Zet het vuur uit.
20 minuten voordat je erwten gaar zijn doe de groentemengsel in de soeppan. Laat meekoken totdat de groenten zacht zijn. Haal de laurierblad eruit.
Haal de helft van alle groenten uit de soep en pureer datgene wat in de pan nog overblijft. Doe vervolgens de hele groenten terug in de pan.
Serveer met soepstengels. Deze zijn makkelijk zelf te maken. Snijd een paar sneetjes brood in repen en doe ze 3 minuten onder de gril.
По-русски дальше!
Уже март. Но до сих пор так холодно! Превосходная погода, чтобы есть горячий гороховый суп.
Гороховый суп, веганский рецепт
Для этого вкуснейшего горохового супа вам понадобятся:
1 стакан сухого колотого гороха
250 гр брокколи
2 картофелины
1 луковица
2 лавровых листика (не обязательно)
Вариант 1: 1,5 л. овощного бульона или этот рецепт
или
Вариант 2: 1,5 л. воды + бульонная пудра
Вариант 1. Сварить горох с лавровым листом до полуготовности (около получаса). Слить воду. Добавить бульон, обжаренный лук и нарезанные сырые овощи. Варить до готовности овощей.
Вариант 2. Сварить горох с лавровым листом в 1,5 л. воды (около получаса).
Добавить бульонную пудру, обжаренный лук и нарезанные сырые овощи. Варить до готовности овощей.
Вынуть и выкинуть лаврушку.
Вынуть половину овощей.
Пюрировать стоячим блендером. Положить овощи обратно.
Подавать с обсушенным в духовке хлебом (3 минуты под грилем).
Geen opmerkingen:
Een reactie posten