Geraffineerde olie (bijv. zonnebloem)
4-5 teentjes knoflook
3 cups fijngesneden boerenkool
3/4 blikje mais
sambal of chilipeper (vers, pasta, poeder, maakt niet uit!)
zout
Doe een paar lepels olie in de pan samen met geperste of fijngesneden knoflook. Op middelhoog vuur bak knoflook gedurende een minuut aan. Doe er boerenkool, mais en sambal bij, goed roeren om sambal te verdelen. Doe de deksel op de pan en laat boerenkool gedurende 10 minuten zacht worden.
~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~
Ik heb dit gerecht zowel bij het avond eten gegeten (met gekookte kikkererwten; gestoofde spitskool+champignons+tomatensaus; en een boterham met champignonpate van de Ekoplaza) als met ontbijt - in plaats van zoetige pap heb ik vanochtend hartige pap met dit boerenkool mais gerechtje gegeten.boerenkool mais recept bijgerecht kale corn recipe
Hi! I would like to invite you to check out our site www.volrecepten.nl . Adding your blog to our site will make your recipes available to many more users.
BeantwoordenVerwijderenI hope to see you there soon!