zaterdag 2 maart 2013

Kuyichi

Ook fan van de Nederlandse kledingmerk Kuyichi, de marktleider voor stijlvolle kleding van duurzame materialen? Nu in de uitverkoop op Zalando Lounge! Ik heb zelf deze vest besteld, I like!!

"Kuyichi richt zich op het vervaardigen en verkopen van eerlijke spijkerbroeken en andere kleding. Uitgangspunt hierbij zijn de drie aspecten van maatschappelijk verantwoord ondernemen: sociaal, milieu en economisch. De visie van Kuyichi is dat de kleding wel aan hoge kwaliteits- en modenormen moet voldoen, want volgens Kuyichi verkoop je alleen dan een Fair Trade-product in de normale kledingretail. De cirkel in het logo staat voor de wereld en het plusteken duidt op positief."

Mag ik ook even je aandacht voor de FEED tas? ;) Natuurlijk is hij super stijlvol en mooi en vegan, maar daarnaast... Eén zo'n tas garandeert schoolmaaltijden voor één kind gedurende één jaar. Goed hé!

Verder op de set: schitterende vegan laarsjes van Ideal. Materiaal schoen: kunstleer | Materiaal binnenzool: synthetisch | Materiaal zool: elastomeer
 
Kuyichi


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...