"The summer edition of Steinbeisser Experimental Gastronomy is an experimental food event where a five course plant-based menu is being served made of local ingredients from organic and mostly biodynamic quality."
We werden welkom geheten en mochten toen een bed uitkiezen om plaats te nemen. Het begon al goed :)
De lepels waarmee we moesten eten waren apart. Mooi en kleurrijk, maar niet echt fijn om mee te eten :)
Eerste gang: Gevulde tomaat en komkommer gazpacho
Tweede gang: homemade zuurdesem brood met bonen paté, 3 soorten bonen gerechtje en komkommer-sla boeketje
Aardappel Hasselback (het recept heb ik een keer gepost op mijn blog), gebakken aardappelen en gemarineerde paddenstoelen.
Hoofdgerecht: mais-chips, radijsje-pikkel, wortel-peultje, haricot vert met mooie biet, pompoen mousse, risotto van zwarte gerst met schijfjes courgette en nog iets groens ;)
Die zwarte gerst is in Nederland geteeld door een boer die eerst bij de Ministerie van Financiën heeft gewerkt :) Vergeten graan!
Dessert: altijd mijn favoriete gang! Haver-hazelnoot creme gezoet met fructoline, gestoomde pruimen in vlierbessenwijn, granola en bessen saus.
Die haver hazelnoot creme was zo lekkerrrr!!!!
We hebben genoten!
Wat leuk! Ik was er vrijdag en heb er ook van genoten. Ik blog er binnenkort over.
BeantwoordenVerwijderenGroetjes
Danielle
Hey Danielle! Leuk! Je hebt een leuke blog ook!
VerwijderenAh dankjewel! Wel grappig dat we sommige foto's bijna hetzelfde hebben genomen :-))
Verwijderengroetjes
Danielle