zondag 7 april 2013

Cosmetica van Alverde

Op marktplaats heb ik een verkoper gevonden die Alverde verkoopt. Sommige producten van Alverde zijn niet vegan (zit bijvoorbeeld bijenwas in) maar heel veel producten wel! Bij alles heeft de verkoper ook goed aangegeven of iets geschikt is voor vegans. De prijzen zijn erg goed! Bij 5 of meer producten krijgt je ook nog eens 10% korting op het totaalbedrag.
Op de website van Alverde kun je verder onderzoek doen ;)

Alverde Naturkosmetik is uitgeroepen tot 'Green Brand Germany 2012/13'. Dit label toont is een beloning voor bedrijven die aantoonbaar een bijdrage leveren aan duurzaamheid en het milieu en dit zowel intern als extern communiceren om zo de bewustwording te verhogen.

Onafhankelijke testen en onderzoek vormen de basis van deze awarduitreiking. Alverde Naturkosmetik is compleet doorgelicht op verschillende aspecten, zoals eco-design, de winning en het transport van grondstoffen, productie, verpakking en distributie. Bron: Bio-Markt.Info2 opmerkingen:

  1. Goeie tip, ik neem altijd een boel tubes haarconditioner mee als ik in Duitsland kom, maar dat gesleep hoeft dus niet!

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...